You are here:

Greenfeeaftaler

Ribe Golf Klub har indgået greenfeeaftaler med:

Birkemose Golf Clubgreenfee 200 kr.Kaj Lykke Golfklubrabat 100 kr.
Blåvandshuk Golfrabat 100 kr.Outrup Golfklubrabat 100 kr.
Breinholtgård Golf Klubrabat 100 kr.Skærbæk Mølle Golfklubgreenfee 200 kr.
Esbjerg Golfklubrabat 100 kr.Tønder Golf Klubgreenfee 200 kr.
Gyttegård Golf Klubrabat 100 kr.Varde Golfklubgreenfee 250 kr.
Hammel Golf Klubfee 200 / 250 kr.Vejen Golfklubrabat 100 kr.
Henne Golfklubgreenfee 200 kr.Aabybro Golfklubgreenfee 200 kr.
Holsted Golfklubrabat 100 kr.

Rabatter gælder kun i perioder med sommergreens og gælder kun for 18 hulsbanen.

Fleksmedlemmer er ikke omfattet af rabatordninger, men betaler fuld greenfee.

Størrelsen på greenfee samt rabat på greenfee ved spil i golfklubberne kan findes på deres hjemmeside eller oplyses ved henvendelse til klubben.

Gæster med et medlem af Ribe Golf Klub:
Et aktivt medlem af Ribe Golf Klub kan invitere ubegrænset antal gæster med ud at spille til gæstegreenfee: Senior: 200 kr. og Junior: 100 kr.
Både gæster og medlem skal registreres i touchstanderen i klubhuset, hvor også betaling foretages (enten med betalingskort eller aftalte kontanter).
OBS: Ribe Golf Klub er med i DGU’s juniorordning, hvor juniorer spiller gratis, hvis de er sammen med en betalende voksen. Der må maksimalt være 3 juniorer pr. betalende voksen. Juniorerne skal gå i bold med den betalende seniorspiller.

Fleksmedlemmer er ikke omfattet af rabatordninger, men betaler fuld greenfee også i hjemmeklub – greenfee for spil på 18 hulsbanen i Ribe Golf Klub er 300 kr.

GOLFHÆFTET

Ribe Golf Klub har indgået aftale med Golfhæftet – læs >>.
Golfhæftet giver dig mulighed for at spille ca. 950 forskellige golfbaner i Danmark (ca. 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien til halv greenfee. Du kan spille een gang på hver af banerne i Golfhæftet til den reducerede pris.
Køb Golfhæftet via Ribe Golf Klub, da det giver et tilskud til klubben – tag kontakt til kontoret.

Leje afKronerEuro
Træningsbolde203
Trolley 18 huller304
Køller & udstyr507
Golfbil 18 huller20027

Pay & Play banen:

Passive RGK medlemmer60 kr.
Gæster med RGK medlem60 kr.
Intro af potentiel medlemgratis