You are here:

Faciliteter til golftræning

Klubbens øvelsesfaciliteter består af en driving range, indspilsgreen og en 9 hullers puttinggren.

Jamie Ekins er PGA uddannet og fungerer som træner. Træningstimer aftales individuel med ham i kontorets åbningstid.

I efteråret 2008 blev der igangsat anlægsarbejde med henblik på etablering af en ny puttinggren, en ny indspilsgreen, ændring af terrasser ved klubhuset, samt adgangsforhold til 1. teested.

I sommeren 2009 stod den nye terrasse klar med mange flotte havemøbler og den nye puttinggreen var klar til brug – herefter anvendes den gamle puttinggreen som indspilsgreen.

Indspilsgreen:
Indspilsgreen er en green som alle andre, derfor skal nedslagsmærker selvfølgelig rettes op.

Udslagsbanen:
Vi placerer flag med afstandsmarkeringer på 25, 75 og 125m.

Gummitees findes ikke ved udslagsmåtterne, men er en del af golfshoppens sortiment.