You are here:

Organisering af frivilligt arbejde

Der er rigtig mange små og store opgaver, der klares af klubbens mange frivillige. I klubben har vi oprettet en række forskellige udvalg med hver sit ansvarsområde – se evt. udvalgsstrukturen her. Du kan læse om de enkelte udvalgs ansvarsområder her.

En stor del af disse udvalg benytter sig af frivillige til arbejdsopgaverne. Især følgende udvalg kan bruge mange frivillige hænder:

  • Baneudvalg
  • Klubhusvalg
  • Baneserviceudvalg
  • Klubturneringsudvalg
  • Golfudvalg
  • Begynderudvalg
  • Juniorudvalg

Som udgangspunkt er det udvalgsformanden eller en af denne udpeget person, der koordinerer de enkelte udvalgs opgaver, men til overordnet at styre frivillig-arbejdet og fordele opgaverne har bestyrelsen udpeget en ”Frivillig koordinator” – Jørn Frandsen. Frivillig koordinatoren skal have det overordnede overblik over de frivillige og deres opgaver. Det er derfor vigtigt, at han får besked, når der er til- og afgange i staben af frivillige.

Kunne du tænke dig at hjælpe et af udvalgene, kan du kontakte Frivillig Koordinator Jørn Frandsen på mail jofr@frandsen-ribe.dk eller mobil 22239146, så finder vi også en opgave til dig.

Hvis du har særlige ønsker eller kompetencer får vi en snak om det. Det behøver ikke at være mange timer, du kan bidrage med – vi har mange både små og store opgaver.

Indimellem opstår det et akut behov for hjælp til en specifik opgave i et udvalg. I sådanne tilfælde vil vi opslå den ledige stilling (opgave) her på siden og/eller i et opslag på hjemmesidens Forside under ”Seneste Nyt”, punktet ”Frivillige”. Hold derfor også øje med denne side – det kan være lige præcis DIG, som vi har brug for.

En frivillig vinduespudser – Susanne – i aktion


Her har været en frivillig for nylig


Ikke alle frivillige er ordinære medlemmer af golfklubben.