You are here:

Tirsdagspiger

Denne såkaldte ”klub i klubben” organiserer selv sine aktiviteter og arrangerer turneringer, udflugter og lignende i løbet af sæsonen. Klubben afvikler som regel en turnering på hjemmebane i hver uge og er åben for nye medlemmer.

Spilletid tirsdag i tidsrummet 17.00 – 21.00. (ca. april – oktober)

Sæsonstart i 2020 bliver tirsdag den 16. juni 2020 klokken 17:00. Spilleplan for sæsonen kommer senere.

Der startes ud fra forskellige teesteder. Banen er ikke lukket i denne forbindelse.
Der skal tages hensyn til andre spillere på banen.

Yderligere informationer på deres hjemmeside
Formand:Mona Thaysen 2282 7033
Næstformand:Birgit Lagoni2966 9954
Kasserer:Hanne Hansen7475 31282427 4890
Indkøbschef:Mona Wind3024 1598
Sekretær:Jane Weiland5131 2752

På banen var der opsat Pink Cup teestedsmarkeringer og på greens var der Pink Cup flag.
Efter en runde golf i det skønne sommerlige vejr var der spisning, hvor Kvickly Ribe igen var sponsor.
Efterfølgende var der præmieoverrækkelse – vinder i A-rækken blev Dorit Hansen og i B-rækken Anna Grete Witt – salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster. Resultatet af indsamlingen blev 41.102 kr.

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub – lotterilodder har været til salg for alle medlemmer op til Pink Cup.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubmedlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Pink Cup 2019 blev afviklet tirsdag den 4. juni. Inden starten var Bodil Tørnquist og Dorthea Wehner fra den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 17 år for at støtte Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

I 2019 har PECANI igen givet et ur til den Tirsdagspige, som kom tættest på flaget i første slag på hul 13 – der blev snakket om og håbet på det helt rigtige slag for at vinde præmien fra Pecani lige til sidste runde.

Der blev målt og målt, og flere blev skrevet på Pecani-listen, som sæsonen gik.
Tættest på flag blev 1,03 meter, som Hanne Mette Pedersen stod for.

Stort TIL LYKKE, Hanne Mette!

Hanne Mette fik overrakt præmien fra Pecani ved Tirsdagspigernes afslutning, og hun blev rigtig glad for det flotte ur, som var i pakken.