1. Strafområderne, eller den del af strafområderne, markeret med rød pæl med grøn top, på 5., 6. og 8. hul, er områder med spille- og adgangsforbud. Når en bold er i ét af disse områder, må bolden ikke spilles, som den ligger og området må ikke betrædes for at hente bolden. Spilleren skal tage lempelse med ét strafslag efter Regel 17.1e.
  2. Unge træer forbundet med støttepæl er områder med spilleforbud. Hvis en spillers bold ligger på eller berører et sådant træ, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse uden straf efter Regel 16.1f.
  3. Der er opsat hegn – naturpæle med tov – for at dirigere kørsel på banen udenom særligt følsomme områder. Disse hegn er flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 15.2a.
  4. Der er spille- og kørselsforbud i alle områder markeret med blå pæle med grøn top (areal under reparation). Spilleren må gå ind i området for at hente bolden. Lempelse uden straf skal tages efter Regel 16.1f.

Straf for overtrædelse af en midlertidig lokalregel:

Den generelle straf. Dvs. tab af hul i hulspil og 2 strafslag i slagspil

Ribe, den 20. april 2021