PH Byg Juleturnering den 23. november 2014

Julegolf i dejligt vejr på flot grøn golfbane

Søndag formiddag afviklede Ribe Golf Klub den årlige PH Byg Juleturnering, hvor de 72 spillere kunne spille til sommergreen og få juleforplejning undervejs!
De foregående år har vejret været alt fra regn og blæst og sol - et enkelt år blev turneringen aflyst på grund af sne.
Spillerne ville helt sikkert gerne have spillet 18 huller i det gode vejr, men traditionen tro spilles juleturneringen kun over 9 huller, siger turneringslederne Annegrethe Wolf og Mona Wind, som var yderst tilfredse med en gnidningsløs afvikling.

Humøret var højt i det julepyntede klubhus - både før og efter julefrokosten, som AMdiner havde leveret. Her blev der til de heldige uddelt mandelgave.

Turneringen blev spillet som holdspil med 4 spillere på hvert hold.
Hver spiller måtte kun medbringe 4 køller mod normalt 14!
De 3 bedste scores på hvert hul var holdets samlede score.

Præmiebordet var et kapitel for sig, sponsoreret af PH Byg. Her var alt, hvad hjertet begærer af lækkerier til jul.

Vinderholdene på hullerne 1-9 var:
1. Birgit Stenderup, John Andersen, Bent Pahus, Ulla Vistesen 56 point
2. Elisabeth Sonne, Daniel Oksen, Hans Lauritzen, Erik Wonsbek 50 point
3. Jørn Søndergaard, Arne Petersen, Villy Petersen, Jens Chr. Nielsen 48 point

På hullerne 10-18:
1. Torben Christensen, Jane Weiland, Arne Schmidt, Lis Hübschmann. 63 point
2. Benny Rosenborg, Søren Mortensen, Tove Korsholm, Otto Olsen 56 point
3. Aase Lindstrøm, David Imhoff, Ingeborg Wonsbek, Egon Jessen. 54 point

Derudover var der præmie til holdene, som blev nr. 4, 5, 6, 7 og 8 samt lidt trøst til holdene, der dannede ”bagtrop”, så alle spillere fik en præmie.

Der var kun en enkelt birdie, som Ole Christensen lavede på hul 13, og den udløste en flaske rødvin.

Til sidst blev der ved lodtrækning fordelt præmier til dem, som havde en nissehue på under golfspillet, så julestemningen blev vakt her en måneds tid før juleaften.