Print

Toyota Turnering den 9. september 2018

Søndag den 9. september afviklede Ribe Golf Klub årets TOYOTA-turnering.

Vi var 66 deltagere, som blev fordelt på 4 rækker.
A spillede slagspil, og B+C+D spillede stableford. I løbet af natten var der kommet 40mm vand, men under spillet fik vi næsten ingen regn eller vind, så det blev en pragtfuld golfdag.

A blev vundet med 72 netto slag af Morten Feddersen, Allan Frankert en 2. plads med 73 nettoslag og på 3. pladsen Sonny Specher med 74 nettoslag.
B blev vundet med 36 point af Bent Christensen, David Imhoff fik også 36 point men dårligere på de sidste 9 huller. 3 pladsen gik til Torben Frøik Christensen som fik 35 point.
C blev vundet af Jonna Hansen med 39 point, Aage Andersen fik 37 point og en 2. plads, Annegrete Wolf fik en 3. plads med 32 point.
D blev vundet med 30 point af Hanne Mette Pedersen, Sonja Andersen fik en 2. plads med 27 point, Lene Stenderup fik en 3. plads med 26 point.

Der var fire spiller, der fik birdie, og de fik hver en flaske rødvin - det var Søren Mortensen, John Stenderup, Bent Christensen og Henrik Hansen.

Vi spillede også whiskyspil. Hvor de, der kom nærmest flag i 1. slag på green, vandt en flaske whisky. Det blev John Stenderup på hul 2, Bent Christensen på hul 9,  Jens Chr. Nielsen på hul 13 og Thorkild Lauridsen på hul 17.

Toyota Ribe var sponsor for turneringen, og Louis Lund havde fine præmier til de 3 bedste i hver gruppe, og derudover blev der trukket lod om 4 klappepræmier.

Ejnar Vigsø
turneringsleder