Frifelt El Juleturnering 2017

Søndag den 19. november afviklede Ribe Golf Klub den årlige juleturnering. I år med Frifelt El som sponsor.

Vejret viste sig at blive ganske fin med sol og vindstille. Eneste minus var, at, da banen er så skadet af den sidste tids nedbør, måtte vi spille til vintergreens. Det tog alle i fint humør, og der kom mange fine scores i hus.

Turneringen afvikles som et holdspil (Sokrates), og hver spiller må max medbringe fire køller. Mange spillede med nissehuer og bidrog derved til et festligt stemning såvel på banen som i klubhuset ved den efterfølgende julefrokost.
Herefter skulle en masse præmier fordeles.
Vinderne på de første ni huller:
1 Bent Erik Carlsen, Bodil Jespersen, Arne Schmidt og Halvor Hermann 60 point
2 Hans Lauritzen, Ruth Gehrt, Ingeborg Wonsbek og Ole Jakobsen 53 point
3 Gerda Lauritzen, Oda Schøler, Tonny Thøgersen og Morten Jørgensen 52 point

Vinderne på de sidste ni huller:
1 Leif Jensen, Kirsten Sørensen, Anna Pedersen og Benny Rosenborg 63 point
2 Kirsten Jensen, Verner Juhl, Freddy Hansen og Lis Hübschmann 62 point
3 Aase Lindstrøm, Mogens Vinther, Lili Juhl og Anders Schau 58 point

Derudover var der de obligatoriske Tude kiks til de mindre "heldige" hold. Disse nævner vi ikke ved navns nævnelse.
Endelig var der præmier til mange af de spillere, der bar nissehuer på hele runden, samt til de heldige, der fandt en mandel i ris a la manden.
Alt i alt en dejlig afslutning på årets turneringer i Ribe Golf Klub.