Pecani / Frøs Fødselsdagsturnering den 22. maj

Ribe Golf Klub har afholdt PECANI/FRØS fødselsdagsturnering

I år er det 34 år siden, Ribe Golf Klub indviede de første seks huller. Det blev fejret søndag den 22. maj ved den årlige fødselsdagsturnering, som var sponsoreret af PECANI og FRØS.

De 69 spillere havde perfekt golfvejr til runden, og banen stod superflot med gode greens.
Der blev spillet i fire rækker samt dystet om at slå bolden nærmest flaget og at spille birdies på par 3-hullerne.

Præmierne blev fordelt således:
Bruttopræmie til spilleren, der bruger færrest slag uden fratræk af handicap:
Lasse T. Kristensen, Mollerup Golf Club, som gik banen i 74 slag.

A-rækken spillede slagspil:
1. Johnny Tonnesen 63 netto slag, 2. Mads K.  Bech 66 netto slag, 3. Leif Lauritzen 70 netto slag.

B, C og D-rækkerne spillede stableford.
B-rækken: 1. Jonna Hansen 40 point, 2. Jane B. Weiland 38 point, 3. Jeppe S. Søndergaard 35 point.

C-rækken: 1. Preben Szkopek 36 point, 2. Ruth Gehrt 36 point, 3. David Imhoff 36 point.

D-rækken: 1. Ole Jakobsen 35 point, 2. Arne Mikkelsen 34 point, 3. Anne Marie Schmidt 33 point.

Nærmest flag: Vera Kristensen hul 2, Susanne Petersen hul 9, Johnny Tonnesen hul 13 og Leif Lauritzen hul 17.
Birdies på par 3: Johnny Tonnesen på hul 13, Preben Szkopek og Jonna Hansen på hul 17.