25-08-2016  (Banen lige nu) Søen på hul 8

Den store opgravede stak fra søen på hul 8 er nu fjernet og der er eftersået med græsfrø. Området er derfor markeret med blå pæle.
22-08-2016  (Banen lige nu) Hul 6 og 7

Fra tirsdag morgen i denne uge (34)vil der blive lavet dræn på hul 6 og 7. Hul 6 og 7 er derfor lukket for Ribe golfklubs medlemmer i tidsrummet kl 7:00 til 16:00 Man skal derfor gå fra hul 5 til hul 8. Dette sker så arbejdet kan udføres så hurtig som muligt. Vi beklager de gener det måtte give men håber på forståelse. Vh Baneudvalget.
21-08-2016  (Banen lige nu) Ugens arbejdsopgaver uge 34

Ugens arbejdsopgaver i uge 34 : Den almindelige daglige vedligehold. Derudover vil der blive drænet på hul 6 og 7 så vis venligst hensyn.
06-06-2016  (Banen lige nu) Spil til forkert green (vintergreen)

Flere af medlemmerne har udtrykt tvivl om hvordan vintergreens skal behandles under spillet. Nogle mener f.eks., at der bør være en blå pæl midt på vintergreen for at vise at den skal betragtes som Areal under Reparation (Regel 25-1). Én blå pæl markerer kun de få kvadratcentimeter pælen står i. Hvis man vil markere vintergreens som Areal under Reparation skulle der sættes blå pæle hele vejen rundt om green. Men selve udtrykket ”Areal under Reparation” fortæller, at markeringen kun bør brug
06-04-2016  (Banen lige nu) Driving Range

Driving Range er lukket hver torsdag fra kl. 7:00 - 9:00 på grund af klipning samt boldopsamling!