Nyheder

Print
   
20-10-2014  (Banen lige nu) Midlertidige teesteder    

Der er lavet midlertidige teesteder på herrernes hul 6, 10 og 15. Dette er gjort da de er ekstremt bløde og bør derfor skånes for slitage.
20-10-2014  (Banen lige nu) Uge 43 på banen    

I uge 43 vil der foregå følgende på banen : Den daglige vedligehold. Derudover vil de mest vandlidende greens blive luftet.
10-10-2014  (Banen lige nu) Sommergreens    

Sommergreens vil kun blive klippet når det er forsvarligt. De er ved at være så våde og bløde at det vil lave dækspor og dermed gøre dem ujævne. Derudover vil det medføre komprimering og antraknose hvis vi bliver ved at køre på dem. Vi håber på jeres forståelse så vi kan skåne dem mest muligt. Greenkeeperteamet
05-10-2014  (Banen lige nu) Stankelbenslarver igen igen    

Hvis I undrer jer over hvorfor green 2-3-4-5 er begyndt at blive lidt "hullede" skyldes det stankelbenslarver. De er desværre begyndt at spise af græsset allerede. Dette skyldes det varme vejr og larverne er derfor meget aktive lige nu. Vi kæmper det bedste vi har lært. Greenkeeperstaben. 
18-04-2014  (Banen lige nu) Nedslagsmærker og turf    

Nedslagsmærker laves ikke kun af elitegolferen, men af - næsten - alle, som spiller ind mod greens. Ingen tvivl om, at den med det høje indspil uvilkårligt laver et ordentligt krater, men den, som sender bolden mod green i lav højde, og med stor fart rammer green, vil efterlade et aflangt "nedslagsmærke". Opfordringen er derfor til alle - ret BÅDE dit eget nedslagsmærke op samt dem som "glemmer" at rette op. Gør dig det til en vane, at rette eventuelle nedslagsmærker op, inden bolden markeres