NYHEDER

Print
   
24-03-2017  (Banen lige nu) Puttinggreen Lukket    

 Puttinggreen vil være lukket indtil der er god vækst i græsset. Benyt indspilsgreen i stedet.
24-03-2017  (Banen lige nu) FROST OG RIMFROST    

 Ved frost og rimfrost skal der spilles til vintergreens. Er man i tvivl så spil til vintergreens.
23-03-2017  (Banen lige nu) Læbælter mellem 5 og 8    

 Efter der er blevet rodfræst rundt om læbælterne mellem hul 5 og hul 8 er der afmarkeret med blå spray. Dette betyder at der er frit drop hvis man lander inde i læbæltet eller i jorden omkring. Dette er gjort da der ligger en del bunker med flis som skal jævnes ud. Når der er eftersået rundt om læbælterne er det forbudt at betræde det tilsåede areal. 
21-03-2017  (Banen lige nu) Sommergreens hvornår    

 Fredag den 24 marts kl 12:00 vil der blive åbnet for spil til sommergreens. Dermed fjerner vi også vinterreglerne. Man skal dog lige være opmærksom på, at tee markeringerne vil blive stående hvor de står nu, da der stadig ikke er den store vækst i græsset. Men da hovedparten af markeringerne står helt tilbage, vil det ikke skabe problemer med regulering af hcp. Husk følgende : Rette nedslagsmærker op, Lægge tørv på plads og gå udenom de våde områder.
01-03-2017  (Banen lige nu) Markeringer vintertee    

 Det er ikke tilladt at flytte teemarkeringerne, selvom man står i det bare jord. Da vi også har meget trafik herude om vinteren, vil det ende med, at vi ikke har noget græs tilbage på teestederne, hvis de bliver flyttet hele tiden. Så vær venlig ikke at flytte markeringerne.