Nyheder

Print
   
24-08-2014  (Banen lige nu) Uge 35 på banen    

I uge 35 vil der foregå følgende på banen : Den daglige vedligehold. Derudover vil greens blive luftet. Dette vil dog ikke genere spillet.
14-08-2014  (Banen lige nu) Stankelbenslarver igen igen    

Hvis I undrer jer over hvorfor greens er begyndt at blive lidt gule i bunden skyldes det stankelbenslarver. De er desværre begyndt at spise af græsset allerede. Dette skyldes det varme vejr og larverne er derfor aktive før tid. Så skulle man ha lyst må man gerne træde på så mange som muligt. Vi kæmper det bedste vi har lært. Greenkeeperstaben. 
18-04-2014  (Banen lige nu) Nedslagsmærker og turf    

Nedslagsmærker laves ikke kun af elitegolferen, men af - næsten - alle, som spiller ind mod greens. Ingen tvivl om, at den med det høje indspil uvilkårligt laver et ordentligt krater, men den, som sender bolden mod green i lav højde, og med stor fart rammer green, vil efterlade et aflangt "nedslagsmærke". Opfordringen er derfor til alle - ret BÅDE dit eget nedslagsmærke op samt dem som "glemmer" at rette op. Gør dig det til en vane, at rette eventuelle nedslagsmærker op, inden bolden markeres
12-08-2013  (Banen lige nu) Muldvarpefælder    

Der henstilles til at man lader muldvarpefælderne stå i jorden selvom de er smækket. Det kunne jo være en fuser og hvis så fælden bliver taget op og bare ligger over jorden, så gør den jo ingen gavn.
02-05-2012  (Banen lige nu) Driving Range er lukket    

Driving Range er lukket hver torsdag fra kl. 7:00 - 9:00 på grund af klipning samt boldopsamling!