02-10-2019  (Banen lige nu) Der må lægges op på fairways

Der må lægges op på fairways pga. vertidrain.
06-09-2019  (Banen lige nu) Nedslagsmærker

Husk at rette nedslagsmærker op. Greens er bløde og man laver nemt et nedslagsmærke i denne tid. Så ser man et nedslagsmærke, så ret det op selvom det ikke er ens eget.
06-09-2019  (Banen lige nu) Bold op af hul - uden at skade hulkant.

Følgende link/video illustrerer hvordan man tager bolden op af hul uden at skade hulkanten og flaget stadig står i koppen. Det er strengt forbudt at bruge selve flaget til at tage bolden op med. Klik på læs mere og klik herefter på linket. https://jwp.io/s/cmYmbAbj
06-09-2019  (Banen lige nu) Grønne kasser par 3 huller

Benyt venligst jorden i de grønne kasser til at efterfylde dit turfhul på alle par 3 hullerne. Dette vil få teestedet til at hele hurtigere og derved mindske sliddet.
06-09-2019  (Banen lige nu) Driving Range

Driving Range er lukket hver torsdag fra kl. 7:00 - 9:00 på grund af klipning samt boldopsamling! Vær venlig at respektere dette.