Print

Arbejde på banen

Der er blevet drænet på hul 5, 7 og 15.
Billederne viser arbejdet på hul 5, hvor der er drænet ved green samt ud fra de to store bunkers. Alle dræn er ført ud i bækken, som derfor også er blevet gravet dybere, og den ene overgang er blevet udstyret med et større gennemgangsrør, så vandet hurtigere kan sive væk og ned i søen på hul 4. Det lange stykke af bækken ned mod søen på hul 4 har også fået mere fald, så det hele burde tømmes for vand hurtigere.
På hul 7 er de to midterste bunkere i semiroughen blevet drænet, og de to dræn vil nok også trække noget vand fra det omkring liggende område.
På hul 15 er der blevet drænet i højre side af greenen for at se, om man ikke kan slippe af med det altid bløde område. Det skal siges, at dette er et forsøgsdræn, da området deromme er en gammel skovbund, og jorden er derfor meget klægt(klistret).
Vi håber, det på sigt kommer til at virke. Vi er alle spændte på resultatet og tror og håber på, at der fremtidigt vil være tørt på de drænede samt omkringliggende områder. Det skal lige siges til slut, at efter der er blevet drænet, skal vandet lige have lov til at finde de nye dræn, inden det virker.
De nederste billeder viser greenkeeperne, som er godt i gang med at klippe fairway og pleje greenen på hul 7.